от 16.07.2012надомна робота
Зарплата:
5000 грн
Регион:
Ивано-Франковск
Образование:
Среднее
График работы:
Свободный график

ДОБРИЙ ДЕНЬ! Не покидайте цю сторінку відразу - насправді класна річ, почитайте - зараз або у вільний час, добре обдумайте, а там як знаєш ... Якщо у Вас є бажання заробити, не вкладаючи багато грошей і працюючи всього по кілька годин на день, то ця інформація для Вас. Але для цього буде потрібно добре попрацювати близько тижня по кілька годин на день.

Це - дійсно РЕАЛЬНИЙ заробіток в Інтернеті. Дочитайте до кінця цю статтю, знайдіть всього кілька хвилин. Я Вас запевняю, ваше матеріальне становище різко покращиться.

Наткнувся я на ЦЕ, абсолютно випадково, коли шукав роботу для додаткового заробітку, знайшовши статтю, в якій говорилося, що МОЖНА ЗРОБИТИ ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ЗА ПАРУ ТИЖНІВ ПРИ ВКЛАДІ ВСЬОГО 18 грн. Я подумав, що це має бути черговий гачок для лохів, але вирішив все-таки дочитати до кінця і дізнатися,про що йдеться.

Моя робота тепер - це щодня по 2-3 години в Інтернеті і ВСЕ!! А заробіток такий, що ніяким начальникам та керівникам навіть і не снився! Тепер, я розповім Вам, як це працює, і найголовніше ЧОМУ .

1. Увійдіть у систему webmoney. Гарненько ознайомтеся з даною системою, як вона працює. Далі необхідно покласти на свій рахунок 18 грн. (Трохи більше, тому що при здійсненні переказу система знімає 0.5% переказаної суми, тобто Ви повинні будете переказати по 3 грн. 15 коп., В сумі - 18 грн. 90 коп. УВАГА У ПРОГРАМІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ ЛИШЕ U-гаманці).

2. Необхідно перевести по 3 грн. 15 коп. (15 коп. Знімається службою переказу за здійснення операції) на 6 пропонованих нижче WMU рахунків. Для того щоб здійснити переказ, необхідно зареєструватися на сайт webmoney.ru. Переказ потрібно здійснювати на рахунок, а не на e-mail. Після всіх відправлень ви відправляєте на e-mail, finance@ukrgarant.com наступну інформацію: номер Вашого гаманця, дату, час відправлення, U-гаманець, на який Ви відправляли гроші та відправлену суму.

В полі “Примечание” ОБОВЯЗКОВО потрібно написати «прошу внести меня в список Web-money» (без кавичок.)

Отже, перекажіть по 3 грн. 15 коп. на кожен з таких рахунків:

1- U168343482027

2- U184112844468

3- U189286537256

4- U284950546523

5- U476460184615

6- U294552883029

3. Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-ій - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ий - на місці 5-ого! А у 6-ий номер, який виявився порожнім, впишіть номер ВАШОГО гаманця! Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам ДОХІД У 5 000-10 000 ГРН. БІЛЬШЕ розміщень - більший дохід (при тому в геометричній прогресії). ОТЖЕ, коли ви досягнете першої ПОЗИЦІЇ У СПИСКУ, ВИ БУДЕТЕ МАТИ ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ПРОСТО ЯК ТВОРЕЦЬ СПИСКУ !!!!!!! ЦЕ ВАРТО 18 грн. і ЗОВСІМ НЕ Важкої роботи. Але попрацювати все ж доведеться. Необхідно зацікавити людей. Для цього необхідно скористатися розсилкою, розміщенням оголошень на спеціалізованих сайтах пошуку роботи, форумах, дошках оголошень. Нехай Вам щастить!

1. Відкриваємо пошукову систему (Google, Yandex, тощо…).

2. Пишемо в рядку пошуку фразу «форум удаленная работа» або «форум робота надому» і т. д. і т. п. Пошуковий сайт знайде тисячі сторінок, посилання, які відразу приводять на МІЛЬЙОНИ нових форумів

3 Дуже дієві сайти про роботу (розділи про вакансії).. Візьмемо який-небудь сайт про роботу - потрібно ввести дані: В поле --- «посаду» - наприклад, «співробітник для віддаленої роботи на дому», або «незалежний менеджер» і т. п. - У полі «вік» - вкажіть «з 18 до 55». - «Освіта та Досвід роботи» - пропустіть, - «Заробітна плата» - «від $ 1000». - «Пол» - не має значення. - «Графік роботи» - «вільний» - «Зайнятість» - «будь-яка». - «Місто» - Ось поле «місто» НАЙВАЖЛИВІШЕ. Ви повинні вибрати всі міста один за одним, почати з букви А, закінчити буквою Я. Ви повинні опублікувати оголошення для кожного міста. Краще всього, якщо Ви це зробите в один день, тоді на наступний день і протягом днів 5-6, Вам взагалі не доведеться розміщувати оголошення. Навіщо це робиться. Це вже перевірено, коли людина шукає роботу і заходить на цей сайт, він вибирає посилання «пошук вакансій». Там можна вибрати критерії пошуку. Звичайно заповнюється поле місто. А якщо Ви опублікуєте тільки, наприклад, для Києва, то людина, скажімо, з міста Одеси ніколи не побачить Ваше оголошення. Оголошення потрібно розмістити для КОЖНОГО МІСТА ОКРЕМО. Перші тиждень, а може і півтора тижні у Вас не буде ніякого доходу, тому що Ваші клієнти будуть читати цей текст, створювати інтернет-гаманець і класти туди гроші. На все це їм потрібно трохи часу. Але потім Ви відчуєте результат!

А тепер я Вам поясню, чому Ви в будь-якому випадку нічого не втрачаєте, а тільки виграє! Скажімо, з 200 розміщень я отримаю тільки 5 відповідей. Значить, я зроблю 15 грн., перебуваючи на 6 позиції в списку. Тепер ці 5 людей роблять знову ж МІНІМУМ 200 розміщень із моїм гаманцем на 6 позиції, і тільки 5 людей відповідають тим першим 5 - це вже 75 грн. Далі ці 25 людей роблять по 200 розміщень із моїм гаманцем на 5 рядку і тільки 5 відповідають - мій дохід 375 грн. І т.д. Тепер ці 125 людей, розмістивши й одержавши тільки по 5 відповідей, дають мені 1875 грн. прибутку (я на 4 позиції). Далі, веселіше.

Я не стверджую, що гроші посипляться на Вас дощем з 100 $ банкнот. Це було б нечесно з мого боку. Потрудитися доведеться.

Учасник нічого не заробляє тільки в 2 випадках: 1) якщо він не відправив суми на 6 інтернет-гаманців, 2) якщо відправив цю статтю менш ніж на 60 форумів.

Після переказу ОБОВ'ЯЗКОВО вказати в ел. листі на finance@ukrgarant.com номери U-гаманців, що отримали перераховані Вами кошти, тому що модератор сайту веде системний облік платежів абонентів та складає список користувачів. Тільки коли вас внесуть у цей список і ви отримаєте подальші інструкції, як швидко заробити і тим самим легалізуете свої дії.

НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!

робота на дому
Информационные технологии (Ивано-Франковск)
робота на дому
Робота на дому (Ивано-Франковск)
Надомная работа для всех
Надомная работа для всех (Ивано-Франковск)
робота на дому
intersoft (Ивано-Франковск)
робота на дому
робота на дому (Ивано-Франковск)
Все вакансии