от 16.07.2012надомна робота
Зарплата:
5000 грн
Регион:
Запорожье
Образование:
Среднее
График работы:
Свободный график

ДОБРИЙ ДЕНЬ! Не покидайте цю сторінку відразу - насправді класна річ, почитайте - зараз або у вільний час, добре обдумайте, а там як знаєш ... Якщо у Вас є бажання заробити, не вкладаючи багато грошей і працюючи всього по кілька годин на день, то ця інформація для Вас. Але для цього буде потрібно добре попрацювати близько тижня по кілька годин на день.

Це - дійсно РЕАЛЬНИЙ заробіток в Інтернеті. Дочитайте до кінця цю статтю, знайдіть всього кілька хвилин. Я Вас запевняю, ваше матеріальне становище різко покращиться.

Наткнувся я на ЦЕ, абсолютно випадково, коли шукав роботу для додаткового заробітку, знайшовши статтю, в якій говорилося, що МОЖНА ЗРОБИТИ ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ЗА ПАРУ ТИЖНІВ ПРИ ВКЛАДІ ВСЬОГО 18 грн. Я подумав, що це має бути черговий гачок для лохів, але вирішив все-таки дочитати до кінця і дізнатися,про що йдеться.

Моя робота тепер - це щодня по 2-3 години в Інтернеті і ВСЕ!! А заробіток такий, що ніяким начальникам та керівникам навіть і не снився! Тепер, я розповім Вам, як це працює, і найголовніше ЧОМУ .

1. Увійдіть у систему webmoney. Гарненько ознайомтеся з даною системою, як вона працює. Далі необхідно покласти на свій рахунок 18 грн. (Трохи більше, тому що при здійсненні переказу система знімає 0.5% переказаної суми, тобто Ви повинні будете переказати по 3 грн. 15 коп., В сумі - 18 грн. 90 коп. УВАГА У ПРОГРАМІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ ЛИШЕ U-гаманці).

2. Необхідно перевести по 3 грн. 15 коп. (15 коп. Знімається службою переказу за здійснення операції) на 6 пропонованих нижче WMU рахунків. Для того щоб здійснити переказ, необхідно зареєструватися на сайт webmoney.ru. Переказ потрібно здійснювати на рахунок, а не на e-mail. Після всіх відправлень ви відправляєте на e-mail, finance@ukrgarant.com наступну інформацію: номер Вашого гаманця, дату, час відправлення, U-гаманець, на який Ви відправляли гроші та відправлену суму.

В полі “Примечание” ОБОВЯЗКОВО потрібно написати «прошу внести меня в список Web-money» (без кавичок.)

Отже, перекажіть по 3 грн. 15 коп. на кожен з таких рахунків:

1- U168343482027

2- U184112844468

3- U189286537256

4- U284950546523

5- U476460184615

6- U294552883029

3. Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-ій - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ий - на місці 5-ого! А у 6-ий номер, який виявився порожнім, впишіть номер ВАШОГО гаманця! Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам ДОХІД У 5 000-10 000 ГРН. БІЛЬШЕ розміщень - більший дохід (при тому в геометричній прогресії). ОТЖЕ, коли ви досягнете першої ПОЗИЦІЇ У СПИСКУ, ВИ БУДЕТЕ МАТИ ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ПРОСТО ЯК ТВОРЕЦЬ СПИСКУ !!!!!!! ЦЕ ВАРТО 18 грн. і ЗОВСІМ НЕ Важкої роботи. Але попрацювати все ж доведеться. Необхідно зацікавити людей. Для цього необхідно скористатися розсилкою, розміщенням оголошень на спеціалізованих сайтах пошуку роботи, форумах, дошках оголошень. Нехай Вам щастить!

1. Відкриваємо пошукову систему (Google, Yandex, тощо…).

2. Пишемо в рядку пошуку фразу «форум удаленная работа» або «форум робота надому» і т. д. і т. п. Пошуковий сайт знайде тисячі сторінок, посилання, які відразу приводять на МІЛЬЙОНИ нових форумів

3 Дуже дієві сайти про роботу (розділи про вакансії).. Візьмемо який-небудь сайт про роботу - потрібно ввести дані: В поле --- «посаду» - наприклад, «співробітник для віддаленої роботи на дому», або «незалежний менеджер» і т. п. - У полі «вік» - вкажіть «з 18 до 55». - «Освіта та Досвід роботи» - пропустіть, - «Заробітна плата» - «від $ 1000». - «Пол» - не має значення. - «Графік роботи» - «вільний» - «Зайнятість» - «будь-яка». - «Місто» - Ось поле «місто» НАЙВАЖЛИВІШЕ. Ви повинні вибрати всі міста один за одним, почати з букви А, закінчити буквою Я. Ви повинні опублікувати оголошення для кожного міста. Краще всього, якщо Ви це зробите в один день, тоді на наступний день і протягом днів 5-6, Вам взагалі не доведеться розміщувати оголошення. Навіщо це робиться. Це вже перевірено, коли людина шукає роботу і заходить на цей сайт, він вибирає посилання «пошук вакансій». Там можна вибрати критерії пошуку. Звичайно заповнюється поле місто. А якщо Ви опублікуєте тільки, наприклад, для Києва, то людина, скажімо, з міста Одеси ніколи не побачить Ваше оголошення. Оголошення потрібно розмістити для КОЖНОГО МІСТА ОКРЕМО. Перші тиждень, а може і півтора тижні у Вас не буде ніякого доходу, тому що Ваші клієнти будуть читати цей текст, створювати інтернет-гаманець і класти туди гроші. На все це їм потрібно трохи часу. Але потім Ви відчуєте результат!

А тепер я Вам поясню, чому Ви в будь-якому випадку нічого не втрачаєте, а тільки виграє! Скажімо, з 200 розміщень я отримаю тільки 5 відповідей. Значить, я зроблю 15 грн., перебуваючи на 6 позиції в списку. Тепер ці 5 людей роблять знову ж МІНІМУМ 200 розміщень із моїм гаманцем на 6 позиції, і тільки 5 людей відповідають тим першим 5 - це вже 75 грн. Далі ці 25 людей роблять по 200 розміщень із моїм гаманцем на 5 рядку і тільки 5 відповідають - мій дохід 375 грн. І т.д. Тепер ці 125 людей, розмістивши й одержавши тільки по 5 відповідей, дають мені 1875 грн. прибутку (я на 4 позиції). Далі, веселіше.

Я не стверджую, що гроші посипляться на Вас дощем з 100 $ банкнот. Це було б нечесно з мого боку. Потрудитися доведеться.

Учасник нічого не заробляє тільки в 2 випадках: 1) якщо він не відправив суми на 6 інтернет-гаманців, 2) якщо відправив цю статтю менш ніж на 60 форумів.

Після переказу ОБОВ'ЯЗКОВО вказати в ел. листі на finance@ukrgarant.com номери U-гаманців, що отримали перераховані Вами кошти, тому що модератор сайту веде системний облік платежів абонентів та складає список користувачів. Тільки коли вас внесуть у цей список і ви отримаєте подальші інструкції, як швидко заробити і тим самим легалізуете свої дії.

НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!

робота на дому
Информационные технологии (Запорожье)
робота на дому
Робота на дому (Запорожье)
Надомная работа для всех
Надомная работа для всех (Запорожье)
робота на дому
ivanov (Запорожье)
надомная работа
Работа на дому (Запорожье)
Все вакансии