от 26.08.2011Заступник директора з логістики
Компания:
Телефон:
38 0562 38-90-09,
38 0562 38-90-09
Регион:
Днепропетровск
Опыт работы:
От 3 лет
Образование:
Высшее

Компанія Action Data Group для свого клієнта - великого оператора дистрибуції продуктів харчування та алкогольних напоїв - запрошує на посаду Заступник директора з логістики. Місце роботи - Дніпропетровськ.

Вимоги:вік - від 28 років; вища освіта; досвід роботи в дистрибуції, логістиці, управлінні товарними потоками в системних компаніях від двох років; досвід керування персоналом (на складі та транспортному підрозділі); знання методів побудови логістики в дистрибуційній компанії; керівницькі та організаторські здібності уміння стратегічно і системно мислити бажаний досвід роботи в пиво-безалкогольній галузі та/або експедиційних, кур'єрських компаніях національного або транснаціонального рівня.

Обов'язки:організація роботи дистрибуційного логістичного вузла; постановка та керування процесом складування та транспортування товарів FMCG; керування експедиційною дільницею, складання маршрутів пересування; робота з підлеглим персоналом.

Гарантується гідна заробітна плата. Якщо у Вас виникла зацікавленість, і Ви вважаєте себе гідною кандидатурою, прохання надіслати своє резюме електронною поштою із зазначенням очікувань по заробітній платі на адресу hr3@actiondatagroup.com