ПАТ "Концерн Галнафтогаз"
Контактное лицо:
Тетяна Харлова 
Телефон:
0672088531
email:
Сайт:
«Концерн Галнафтогаз» – провідна українська компанія, основною діяльністю якої є роздрібна реалізація пального та супутніх товарів через мережу заправних комплексів «ОККО». Компанія входить в трійку лідерів за обсягами продажів нафтопродуктів на роздрібному ринку України. Діяльність «Концерну Галнафтогаз» представлена в 21 області України та АР Крим.
Одне з найбільших надбань ПАТ «Концерн Галнафтогаз» - це квалiфiкованi працiвники, а ресурси, затраченi на навчання та мотивацiю персоналу — це вдалi iнвестицiї у власний розвиток. Компанія на постійній основі формує внутрішній кадровий резерв з найкращих працівників, які в майбутньому виростають у фахових та досвідчених керівників.
Ми завжди відкриті для молодих спеціалістів з високим потенціалом, які ще поки не доєдналися до нашої команди, тому запрошуємо кожного, хто хоче зростати професійно і особистісно разом досягати вершин.
Компанія пропонує два напрямки працевлаштування:
– робота на АЗС буде цікава для молодих енергійних людей, які цінують свій час і готові працювати в позмінному режимі.
– робота в офісі привабить молодих спеціалістів, що прагнуть активно працювати та досягати успіху.
Ми завжди раді бачити Вас одним з тих, хто хоче долучитися до нашої команди однодумців. Актуальні пропозиції про співпрацю (працевлаштування) Ви можете знайти на нашому сайті www.okko.com.ua/vacancies/
Ми разом йдемо до успіху!

З питань щодо працевлаштування можна звертатися :
ПАТ "Концерн Галнафтогаз"
Відділ забезпечення персоналом
Тел. 8 032 298 96 03.1284 або 1378
або надсилайте резюме на адресу: hr@gng.com.ua з зазначенням вакансії, яка би була для Вас цікава.