Институт Инновационного Провайдинга
Інститут інноваційного провайдингу Національної академії аграрних наук України (НААН) – перша недержавна науково-дослідна установа, яка має вищу державну атестацію і є провідною організацією з проблем ринкової інтеграції, інноваційно-інвестиційного розвитку науково-виробничої сфери АПК, інтелектуальної власності, трансферу технологій, венчурного підприємництва на наукоємному аграрному ринку.

До складу Інституту входять дирекція установи та наукові підрозділи, діяльність яких координується відділеннями наукової стратегії досліджень та розробок. Підрозділи Інституту розміщуються в науково-інноваційних центрах м. Києва та мають мережу представництв у регіонах.

Науково-інноваційну діяльність Інститут здійснює за тематикою науково-інновативної стратегії, наукового інновінгу щодо створення, удосконалення та передачі конкурентоспроможної науково-технічної продукції, трансферу інновацій, венчурних інвестиці, ринкової інтеграції. Експериментально-підприємницькою базою Інституту є мережа провайдерських структур Концерну «Віадук». Спільне функціонування наукових і підприємницьких структур здійснюється у складі Інноваційного бізнес-інкубатора Центру інтелектуальних технологій АПК через механізм комерційної концесії (франчайзингу).
Все вакансии компании