ФАКУЛЬТЕТ - ФАРМ
Компанія "ФАКУЛЬТЕТ-ФАРМ"-це молода аптечна мережа, що динамічно розвивається в Дніпропетровському регіоні. Почав свою діяльність з відкриття всього лише однієї аптеки, на даний час "ФАКУЛЬТЕТ-ФАРМ" перетворився в одну з найбільших і активно зростаючих аптечних мереж центрально-східного регіону України.

Сьогодні "ФАКУЛЬТЕТ-ФАРМ" - це аптеки розміщені в Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Нікополі, Дніпродзержинську, Павлограді, Верхньодніпровську, Синельниково та 14 районах Дніпропетровської області.

В мережі аптек "ФАКУЛЬТЕТ-ФАРМ" ви зможете знайти більш як 16 тисяч найменувань лікарських засобів. Також для своїх клієнтів ми надаємо широкий асортимент медичної техніки, лікувальної та декоративної косметики, діабетичного харчування, оптики, товарів по догляду за дітьми та дитячого харчування.

Компанія "ФАКУЛЬТЕТ-ФАРМ" гарантує достовірність і якість лікарських засобів, що реалізуються мережою аптек. Вся продукція сертифікована та має реєстрацію МОЗ. Також в аптеках "ФАКУЛЬТЕТ-ФАРМ" працює система внутрішнього контролю якості та суворо дотримуються умови зберігання медичних препаратів.

Щоденно тисячі мешканців стають клієнтами мережі аптек "ФАКУЛЬТЕТ-ФАРМ". Ми цінуємо довіру і кожну хвилину наших клієнтів, працюємо для збереження та підтримки їх здоров'я!

"ФАКУЛЬТЕТ-ФАРМ" - думаючи про майбутнє...
Все вакансии компании