McDonalds
Компанія МакДональдз® є світовим лідером у галузі швидкого обслуговування і налічує понад 31 000 закладів у більш ніж 119 країнах світу, які щодня обслуговують близько 52 мільйонів відвідувачів.
Україна стала 102-ю країною, де почала розвиватися мережа МакДональдз®.24 травня 1997 року поруч із станцією метро «Лук’янівська» у Києві відкрився перший заклад МакДональдз® в країні.
За понад 10 років існування МакДональдз® в Україні заклади компанії відвідали близько 430 000 000 гостей.
Компанія «МакДональдз Юкрейн Лтд.» є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні: у розвиток мережі МакДональдз® та інфраструктури нашої держави компанією вже було вкладено понад 100 мільйонів доларів.
Впродовж 1997–2006 років компанія сплатила 333 мільйони гривень у формі податків у державний та місцевий бюджети країни.
Сьогодні в 20 містах України діє 68 закладів МакДональдз® (23 із них – у Києві, 8 - у Дніпропетровську, по 7 – в Одесі та Харкові, 4 – у Львові, 3 – у Донецьку, по 2 - у Вінниці та Кривому Розі, й по одному – у Житомирі, Запоріжжі, Кременчуці, Луганську, Миколаєві, Полтаві, Сімферополі, Севастополі, Сумах, Черкасах, Чернігові та Ялті).

Незабутню атмосферу гостинності в МакДональдз® створюють наші працівники. Сьогодні в компанії працюють близько 5000 громадян України.
Усі співробітники проходять кваліфікований курс професійного навчання за рахунок компанії, працюють у команді однодумців, отримують достойну зарплату і мають усі можливості для розвитку своєї кар’єри.

У 2009 році навчання з відривом від виробництва у навчальному центрі компанії у Києві пройдуть близько 700 співробітників, а у навчальних закладах за кордоном – 18 членів команди МакДональдз®. Цього року компанія спрямовує на навчання своїх співробітників понад 1 300 000 грн.

Також компанія підтримує і заохочує студентів, які поєднують навчання із роботою в МакДональдз®. Цього року, наприклад, в рамках програми «Твоя стипендія» 60 працівників-студентів, які відмінно вчаться та добре працюють, отримали від компанії стипендію у розмірі 2000 гривень.
Все вакансии компании